Termeni si conditii de utilizare

 

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate www.lenjerii.eu si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

  • explorarea conţinutului www.lenjerii.eu;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.lenjerii.eu);
  • persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.
  • Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
  • Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzilor livrate refuzate.

Preturile si stocurile sunt actualizate la un interval de 24 de ore. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita unui avans de cel minim 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate de www.lenjerii.eu sunt noi, in ambalajul original al producatorului.

Produsele aflate in oferta www.lenjerii.eu se pot vinde numai in baza unei comenzi online (o comanda online inseamna inregistrarea, nu confirmarea comenzii sau incheierea contractului). Comanda va fi ulterior procesata in timpul programului de lucru afisat pe site (Departament Vanzari), mai exact: comanda va fi preluata de un agent de vanzari , agentul de vanzari va verifica disponibilitatea stocului produsului / produselor din comanda dupa va contacta clientul pentru confirmarea comenzii. Dupa confirmarea comenzii, comanda va putea fi livrata, conform celor mentionate de client.

 Disclaimer privitor la obligatii

www.lenjerii.eu nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, www.lenjerii.eu va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Produsele comercializate de www.lenjerii.eu se pot livra numai in baza unei comenzi online. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda care contine un produs cu statusul: stoc magazin, stoc depozit, intreaba stoc nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inainte ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizanduse.

Preturile sunt exprimate in LEI si au pret final. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de tipar. Fotografiile prezentate nu creeaza obligatii contractuale. Drepturile asupra altor marci folosite sunt rezervate proprietarilor. Produse destinate vanzarii cu amanuntul, valabile in limita stocului disponibil.